Yhteistyössä

Ykköspuu

HYVIN SUUNNITELTU =

Suunnittelu- ja rakennustyö Eronen palvelee kaikkia rakentajia. Tavoitteena on aina tyytyväinen asiakas ja rakennus, joka on uusimpien rakentamismääräysten mukainen. Rakennussuunnitelma on kustannukseltaan alle 10 % rakentamisen kokonaisbudjetista. Hyvä rakennussuunnitelma varmistaa uuden tai remontoidun rakennuksen asuin-ja käyttömukavuuden ja turvallisuuden sekä ekologisuuden. Hyvin suunniteltu rakennus on helppo ja nopea rakentaa, mikä säästää kustannuksia. Tarkat suunnitelmat tuovat kustannustehokkuutta materiaalihankintoihin.

Rakennus ja suunnittelupalvelut Joensuu

Rakentaminen on monivaiheinen kokonaisuus

Lähtökohtana ovat asiakkaan tarpeet ja toiveet, jotka on muutettava ensin piirustusten ja rakennussuunnitelmien muotoon ja sitten valmiiksi rakennukseksi. Suunnitteluvaihe on erittäin tärkeä, koska jo tuolloin on hahmotettava mm. rakennuksen ulkonäkö ja koko, sijainti tontilla, huoneiden sijoittelu ja talotekniikan vaatimukset. Harva tulee miettineeksi, että esimerkiksi sähköpistorasioiden paikat on tiedettävä jo rakennuksen suunnitteluvaiheessa. Rakentajan on voitava tehdä niiden tarvitsemat aukot tai upotukset rakenteisiin jo rakentamisaikana. Kun rakennuksen suunnitteluun on käytetty riittävästi aikaa, tulevat kaikki yksityiskohdat mietityiksi. Varsinainen rakentaminen sujuu ripeästi, kun mahdollisimman monet asiat on suunniteltu jo etukäteen.

Jätä viesti

Voit kysyä lisää palveluistamme, pyytää tarjouksen tai antaa asiakaspalautetta. Tietoja ei luovuteta eteenpäin tai käytetä henkilötietolain vastaisesti.

Rakennus suunnittelu ja valvonta Joensuu galleria

Käy tutustumassa suunnittelemiimme ja rakentamiimme kohteisiin. Kaikki kohteet mistä tulee kuvia ei ole minun rakennuskohteitani.